Föreningen TRIM

lördag 1 januari 2011

Gott nytt år 2011

Dags att börja lära sig att skriva 2011. Det innebär att Föreningen TRIM- Trädgårdar i Mälardalen snart har funnits i ett år. Ett år som rivstartade med vårmarknaden i Eskilstuna. Efter det har vi tyvärr inte haft så många evenemang. Höstmarknaden som var tänkt ställde vi in eftersom vi inte fick tag i tillräckligt många utställare. Detta var nog en kombination av att vi var sent ute och att det var mitt i en hektisk säsong för trädgårdsfolk. I höstas hade vi i alla fall två kvällar med föredrag av Nikos Doschoris om olivoljor och andra spännande produkter som framställs på familjens gård i Grekland. Till Grassagården i Strängnäs kom tyvärr inte så mycket folk men veckan efter på ABF i Eskilstuna var det mer välbesökt, något som gladde oss mycket.



För 2011 har vi en del planer. Vårmarknad blir det även i år, den 21-22 maj i Eskilstuna. Platsen är inte helt spikad men vi har kontakt med Eskilstuna kommun och hoppas på att även i år kunna nyttja den fina Fristaden. Vi har även en del planer med att åka till närliggande trädgårdar och då försöka anordna något kulturevenemang i samband med detta. Kanske blir det någon resa till kommande trädgårdsmässor under våren.
Vi ska också försöka bli bättre på att komma ut med information till medlemmar och intresserade mer regelbundet. Vad vill du att föreningen ska hitta på? Skicka gärna dina idéer till oss via e-post: info@foreningen-trim.se.



Det är också dags att betala in medlemsavgiften för 2011. Det kostar endast 75:- per kalenderår att bli medlem. Gå in på vår hemsida så kan du betala direkt via Payson. Om du vill så går det också bra att sätta in ett bidrag till föreningen på samma sätt.



Vi önskar både nya och gamla medlemmar ett riktigt gott nytt trädgårdsår 2011.

// Peter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar