Föreningen TRIM

måndag 26 juli 2010

Trädgårdsfolk på Facebook

Många är vi ju som har en egen Facebooksida så i dag tänkte jag bara göra lite reklam för några mycket trevliga grupper på Facebook. Självklart är det grupper med trädgårds- och växtinriktning.

Först ut är en riktigt stor grupp med över 700 medlemmar. Trädgårdsbloggar! är en riktigt rolig och levande grupp för alla oss med trädgårdsbloggar och dom som bara gillar att läsa dom. Många roliga inlägg med massor av inspiration, frågor och svar. Så kul med en grupp med många medlemmar och olika inlägg.



Nästa grupp Köksträdgården- Le Potager-The kitchen garden är som namnet antyder inriktad mot köksträdgården. Också en ganska stor grupp med många härliga inlägg. Jag är själv inte så aktiv i köksträdgården, det blir mest lite örter men inte så mycket grönsaker, men jag tycker att det är jättekul att vara inne och läsa på denna grupp.







Till sist en ganska ny men snabbt växande grupp. Maleviks rosenträdgård ligger ju geografiskt rätt långt ifrån Mälardalen men gruppen är väl värt ett besök. En riktig njutning för ögat med alla fantastiska inlägg om och bilder på rosor. Håkan som är administratör för gruppen har också en alldeles fantastisk blogg med vackra bilder och många goda råd om rosor.



Sen finns det ju förstås en trädgårdsförening i Mälardalen som har en egen grupp också ;-).

Vem vet, kanske ses vi på en Facebookgrupp framöver.

// Peter

1 kommentar:

  1. Mycket fin sida!
    Hittade hit genom din länk på Facebook.
    Kram Carola

    SvaraRadera