Föreningen TRIM

lördag 17 april 2010

Det närmar sig.

Det är just nu fullt upp med förberedelser inför vår växt- och trädgårdsmarknad i Eskilstuna den 30:e maj. Många e-mail skickas och telefonen går varm för att informera om och ragga marknadsdeltagare till marknaden. I veckan var vi och tittade på området där vi ska vara och det känns verkligen som att det kan bli jättebra. Ett område med vackra gamla kulturhus och där omkring en stor tomt som just nu är oanvänd men i rabatterna ser man tecken på att folk har bott här. Just nu blommar Krokus och Vintergäck men man anar vad som komma skall, massor med små plantor tittar upp. Det syns både stockrosor och löjtnantshjärta men även annat som jag inte inte riktigt vet vad det är.



Vi kommer att få tillgång till ett av dom gamla husen och där kommer vi att ha cafèförsäljning med hembakat bröd.



Mellan husen står denna vackra Kastanj.



Tänk er i slutet av maj när den är grön (lite för tidigt för att den ska blomma??) och frodig, att vila fötter, trötta av allt spring runt marknadsstånden, och njuta av fika och en kaka under detta praktfulla träd.

Ännu så länge ser grenarna ut så här....



Vi har klart med flera deltagare till marknaden men många trädgårdsaktörer har ju en väldigt hektisk period just i slutet av maj så dom har svårt för att komma i från och vara med. Så har du tips på någon som du tycker skulle passa på vår marknad så hör gärna av dig på e-post: info@foreningen-trim.se

Hoppas ni får en fin helg.

// Peter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar